Телевизор Loewe Individual 40 Compose DR+

Супер висок клас Full HD 40-инчов LCD телевизор, изработен от алуминий в цвят черен антрацит. Машината е state-of-the-art произведение с особено високо качество и е специална като техника. Моделът е края на 2008, има HD MPEG4 тунери, ефирен DVB-T, кабелен DVB-C1/2, сателитен DVB-S1/2, два слота за Common Interface, Dolby и DTS декодери и 250GB твърд диск за запис на програми. Понеже това е телевизор в чиста форма няма собствен звук. Може да се свързва с аудио система или с опционалния саундпрожектор направен за неговия размер и представен тук в комплекта. Прожектора под телевизора е Loewe Individual Sound Projector, разработка на Loewe и Yamaha. Съдържа в себе си 42 говорителя и генерира звукови полета емулиращи дори 5.1 усещане. Има стерео и други режими на работа с обща мощност 120W.  Към аудио частта има и външен графитено черен субвуфер Loewe с многоканални изходи и собствено управление. Телевизора, прожектора и субвуфера се свързват и безпроблемно синхронизират като една цяла система. Телевизорът може да бъде закачен и на стена, но е в комплект с опционалната стойка Loewe Floor Stand 5 MU изработена изцяло от алуминий, много масивна и красива, моторизирана и позволяваща телевизора да се завърта на 270градуса от дистанционното!

Машините са върхови, страхотно изработени и не изглеждат като нещо купено от техно магазин. Изчистената визия на системата позолява да бъде постаена както в минималистични модерни интериори, така и в класическа масивна обстановка, където съвсем дискретно да загатва технократския си блясък. Стои добре също в големи пространства, галерии, салони и представителни офиси където може да се завърта дистанционно спрямо приложението.

Цена на нови за телевизора, саундпрожектора и субвуфера е 14200лв. стойката е допълнителни 1200лв.

Цена на телевизора, саундпрожектора, субвуфера, стойката и две дистанционни в оригинални опаковки – 2500лв.

 

loewe.40.individual.compose.dr+.zvukomir.01 loewe.40.individual.compose.dr+.zvukomir.02 loewe.40.individual.compose.dr+.zvukomir.03